CORTIZO

TP 52

Noua generatie de fatade formata dintr-un sistem de baza cu o gama ampla de montanti si traverse care ofera  solutii pentru toate necesitatile estetice si constructive ale proiectelor arhitectonice prin solutionari integrale .

Profilele de baza, de 16 mm. pana la  250 mm pentru montanti, si de 22.5 mm pana la 255.5 mm pentru traversa, la fel ca si accesoriile complementare, sunt aceleasi pentru toate fatadele noi CORTIZO. Gama ampla  de  profile si imbinari mecanice ale acestora permite executarea  tuturor tipurilor de fatade (in vertical, cu inclinatie, in colt la 90º, poligonal) si module cu sticla de dimensiuni si greutati mari.

Acest tip de fatada  TP 52 e un sistem traditional, cunoscut si sub numele de sistem Stick. Fixarea sticlei pe profilul suport se face printr-un profil presor  continuu, prins in suruburi pe exterior intr-un suport incorporat in montant sau traversa . Sticla este sustinuta de acest profil pe toate laturile ei, care dispune de garnituri de separare pentru a impiedica contactul dintre sticla si metal. Profilul presor si suportul sunt acoperite cu un profil capac.
Dimensiunea maxima a Barierei Termice  de 30 mm, impreuna cu capacitatea de vitrare de pana la  50 mm. cu sticla de grosimi mari si eficienta energetic, confera acestui tip de fatade calitati termice si acustice excelente.

Sectiunea vazuta la exterior coincide cu cea de la interior , fiind de  52 mm.

Certificare CWCT in conformitate cu normativa britanic.