Usi rezidentiale. Intrari cu stil.

O usa rezidentiala reprezinta intrarea principala in fiecare casa si creeaza prima impresie.

Ea trebuie sa dovedeasca o rezistenta crescuta solicitarilor zilnice si sa faca fata conditiilor mediului exterior.

Stabilitate mare, izolare termica optima, izolare fonica, protectie la incercari de efractie, durata lunga de viata si un design sofisticat sunt cerinte esentiale in acest caz.

Usile rezidentiale termopan facute din profile Salamander va ofera confortul de care aveti nevoie ca sa va simtiti bine si in siguranta. Deasemenea se pot monta orice sisteme de securitate, raspunzand celor mai inalte cerinte.

Se pot construi: usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, in unul sau doua canate, cu prag de Aluminiu, cu diferite modele din traverse sau placi decorative, cu sticla clara, sablata, vitraliu, placi sandwich.

Culori si forme

Profilele SALAMANDER indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.Nimic nu este imposibil: impreuna cu specialistii germani solutiile vin natural, innobiland fatadele si interioarele, lasand libera posibilitatea de creatie si punand in practica ideile Dumneavoastra.

Forme clasice, arce, ferestre segmentate, asimetrice, triunghiuri, geamuri rotunde, ferestre mari, usi culisante, armonice: posibilitatile de creatie sunt nelimitate. Totul este posibil: puteti regasi culorile padurii, nuantele nisipului cu ajutorul profilelor in nuante naturale, puteti aduce culoarea in casa Dumneavoastra cu ferestre in tonuri vesele.
Sau pur si simplu puteti personaliza exteriorul ferestrelor in acord cu arhitectura, lasand albul la interior pentru a va permite amenajari diferite in incaperi diferite.

Si toate acestea cu minime costuri suplimentare pentru o mare paleta de culori.