Constructiile metalice pentru hale sunt necesare celor implicati in domeniul industrial sau alimentar, celor care detin centre de distributie si logistica, centre comerciale, showroom s.a.m.d.  Diversitatea intrebuintarilor constructiilor metalice se datoreaza principiului de construire al acestora, care permite o multitudine de variatii pe produse finite.

Astfel, putem spune despre constructiile metalice pentru hale ca sunt modulabile, putand fi dispuse atat pe verticala, cat si pe orizontala, clientul avand libertate de a cere exact ceea ce ii este necesar.

Alte avantaje ale constructiilor metalice pentru hale

Dincolo de avantajele deja enumerate mai sus, constructiile metalice sunt accesibile din mai toate punctele de vedere.

In primul rand, acestea permit o executie facila pe orice fel de santier. De asemenea, daca urmaresti sa beneficiezi de o constructie metalica, nu ai de-a face cu niciun fel de conditii impuse de anotimp, vreme s.a.m.d. Motivul? Constructiile metalice prezinta o foarte mare rezistenta in fata intemperiilor de orice natura.

Nu in ultimul rand, motivul pentru care constructiile metalice sunt mult mai avantajoase fata de cele clasice, este, in mod evident, timpul record de executie. In plus, pretul unei astfel de constructii este, garantat, mai mic decat cel al unei constructii de tip clasic. Mai mult decat atat, raportul de calitate-pret pe care ti-l propune o constructie metalica pentru hale este de nerefuzat!

Cu ce ne ocupam:

  • Confectionarea si montajul structurilor metalice
  • Montajul de panouri termoizolatoare
  • Inchideri perimetrale cu flashing tabla
  • Glafuri aluminiu si table vopsita electrostatic